Selecteer een pagina

De loting voor de eerste ronde van het KNVB Bekertoernooi heeft een bijzondere wedstrijd opgeleverd, te weten:

Voetbal Vereniging Noordwijk – Sparta Rotterdam

 

Deze wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark Duinwetering te Noordwijk op dinsdag 25 september 2018, aanvang 19.45 uur.

Het Sparta Genootschap Bollenstreek mag op deze speciale avond natuurlijk niet ontbreken en heeft met het bestuur van de V.V. Noordwijk een mooie overeenkomst kunnen sluiten. Op de overdekte hoofdtribune zijn 60 zitplaatsen voor de gasten van het Genootschap gereserveerd. Tevens wordt de aparte ruimte Sportcafé  in het clubgebouw speciaal voor ons ter beschikking gesteld.

Bij aankomst in het Sportcafé (verzameltijd is vanaf 19.00 uur) wordt – net als in de rust – koffie/thee geschonken. Na afloop zal daar de voormalige, vermaarde spitsspeler Bram Marbus geïnterviewd worden over zijn voetballoopbaan bij Sparta en VV Noordwijk en zijn analyse op de bekerwedstrijd.

Hierbij wordt de inwendige mens verzorgd met 3 consumpties en een snackje.

De hoofdtribunekaarten voor het wedstrijdbezoek, het interview met Bram Marbus, inclusief de consumpties, kosten slechts € 30,- per stuk.

U kunt als reactie op dit bericht contact opnemen met Hans van den Berg. De unieke aanbieding sluit als de 60 kaarten verkocht zijn. Wacht dus niet te lang met reageren, wanneer u op 25 september met het Sparta Genootschap Bollenstreek getuige wilt zijn van de bekerwedstrijd V.V.  Noordwijk – Sparta Rotterdam.

Sparta Genootschap Bollenstreek en ommelanden

Hans van den Berg

Groeneveld 2, 2203 BP Noordwijk

berghaas@casema.nl , telefoon: 06-40144154