Selecteer een pagina

19 december 2020

Noordwijkerhout – De Top 111 die Bo zaterdag op de radio liet horen, heeft 1200 euro opgebracht voor de stichting support de Schelft. Deze stichting zamelt geld in voor de benadeelden van de afgebrande Schelft. Verzoekplaten voor deze top 111 kostten 5 euro per stuk. Het geld gaat uiteraard naar de stichting. De nummer 2 van de top 111 was het Noordwijkerhouts volkslied, de absolute nummer 1 de Sparta Marsch, het clublied van de voetbalclub uit Rotterdam.

Dankzij de steun van het Sparta Genootschap Bollenstreek en ommelanden werd er ruim 150 keer op het Sparta-lied gestemd. Van Diemen PR uit Hillegom sponsorde 22 nummers. Ook de nieuwjaarswensen die Bo 1 januari uitzendt, brachten 100 euro op. Doneren kan nog via supportdeschelft.com.

De Sparta-stemmers:

Uit Noordwijkerhout: Margreet Bel, Leo van den Berg (“De Automaat), Sjaak van den Berg, André Duivenvoorde, Margriet van Eeden, Frits Filipsen, Leon Floor, Gerard Heemskerk, Paul Hekking, Ivar Krüse, Marni BV, Nico OverdeVest en Frans Vrolijk

Uit De Zilk: Tino de Groot en Bren Kleverlaan

Uit Voorhout: Mark Aartsma. Corrie van den Berg, Marga van den Berg, Albert van der Elst, Paul van Iersel, Paul Jochemsz, Teun Klaver, Esther Kortekaas, Cees Leijnse, René Visser André van der Wilden en Jan Zwetsloot

Uit Noordwijk: Bart van Aalst, Ed v.d. Berg, Hans, Gijs en Hendri van den Berg, Eric Beuk, Harry Beuk, Hans van den Bosch, Café de Meerniet, Eric Diepstraten, Arend Dubbelaar, Pieter Duindam, Simon Duindam, Peter den Elzen, Herman van Gelderen, Cees Geuze, Adrie, Elise, Fleur, Kees en Simone Hazenoot, Marjolijn v.d.Jagt, Ed Knijnenburg, Willeke Kouwenhoven, Sandra van Looij, Harrie Kramer, Kees van der Meer, Michael en Corine MacDonald, Bram Marbus, Kay Marijnus, Koninklijke Beuk, Hubert Menalda van Schouwenburg, Jaap van der Niet, Peter Olsthoorn, Loek en Conny Pfister, Willy van der Pijl, Jan Maarten de Raad, Els Schelvis-Kempen, Ellen van Steenbergen, Adriaan Timmers, Piet Verhoeven, Peter van der Vlugt, Max Wisselink, Ard Zandbergen, Kees Zethof en Kuno Zonneveld

Uit Lisse: Jos van Bourgondiën

Uit Sassenheim: Hans van den Berg, Arjen Visser en Hans Waasdorp

Uit Hillegom: Gerrit Kleijheeg

Uit de Ommelanden: Joop Brand, Jimmy Bos, Dick en Marjo de Bruin, Erik Buiter, Henk Fräser, Leendert de Goeij, Arno en Kees Polm, Frank van Riesen, Marcel Toebak en Steven Wollhof.

Zie: https://www.bollenstreekomroep.nl/top-111-op-bo-radio-levert-1200-euro-op-voor-benadeelden-van-brand-de-schelft/