Selecteer een pagina

Voetbal Vereniging Noordwijk – Sparta Rotterdam

KNVB Beker, dinsdag 25 september 2018

Laatste informatie voor de kaartkopers van het Sparta Genootschap Bollenstreek en andere betrokkenen/belangstellenden

Beste mensen,

TACHTIG personen hebben via het Sparta Genootschap Bollenstreek een combikaart aangeschaft voor de bijzondere  bekerwedstrijd. De betalingen zijn netjes geregeld. Dank daarvoor, mede namens de Voetbalvereniging Noordwijk. Bijgaand het persbericht. Hierover is al geschreven in het Noordwijks Nieuwsblad en op de websites www.sparta-bollenstreek.nl en www.bollenstreekomroep.nl (14 september). Ook heeft  een radio interview op Bollenstreek Omroep plaatsgevonden (nat te luisteren:  Nieuwsboulevard 12 september, 18-19 uur).

Rond het weekend verwacht ik nog publicaties in het Leidsch Dagblad, het Noordwijks Weekblad en op de websites www.voetbalindebollenstreek.nl, www.itwm.no (de supporters website van Sparta Rotterdam) en www.vvnoordwijk.nl.

Nadere programma informatie

Om 19.00 uur begint de ontvangst in het “Sport Café”, de  trap op in het clubgebouw en dan aan de rechterkant van de foto galerij gang. Daar is er koffie met koek, worden de toegangskaarten en consumptiemunten uitgedeeld en wordt de avond geopend met onder meer het beluisteren van de  “Sparta Marsch” (indien mogelijk meezingen, tekst zie https://sparta-bollenstreek.nl/sparta-marsch/).

We gaan op tijd naar de tribune, om een gedeelte van de warming up te kunnen bekijken. Ons tribunevak wordt daar duidelijk aangegeven. Kleding idee: zoveel mogelijk rood/wit. Heb je een sjaaltje gekocht bij Sparta – FC Groningen, dan graag omdoen. Tijdens rust is er  wederom koffie/thee in het Sportcafé.

Bij winst van Sparta gaan we natuurlijk proberen om de aandacht van de spelers op ons te vestigen. Het zou mooi zijn als er foto’s (voor ons met eeuwigheidswaarde) van blijde Sparta-spelers vóór ons tribunevak genomen kunnen worden.

De korte interviews met Bram Marbus, Kees Zethof, Pieter Vink, Joop Brand, e.a.  worden gehouden door de Bollenstreek Omroep verslaggevers Paul Jochemsz en Cock Jue. Nick Duindam maakt voor B.O. een radio reportage.

Met Bram Marbus heb ik afgesproken dat hij de mooie verhalen over zijn tijd in de spits bij Sparta Rotterdam op een later moment (bij het kijken van een wedstrijd van Sparta op groot scherm in een horecazaak) gaat vertellen.

Tot zover deze nadere informatie, het wordt vast een mooie sportavond op dinsdag 25 september.

Groet van Hans

berghaas@casema.nl

06-40144154