Selecteer een pagina

Hierbij het artikel uit weekblad “de Noordwijker” over het Sparta Genootschap Bollenstreek bij de bekerwedstrijd VV Noordwijk – Sparta Rotterdam.

De uitslag heb ik inmiddels verdrongen, maar het was een spannende, zeer geanimeerde avond. Dank voor het luid meezingen van de “Sparta Marsch”, voorafgaande aan de wedstrijd en bij de twee mooie Rotterdamse doelpunten in de eerste helft.

Tevens dank aan bestuur en medewerkers van VV Noordwijk, aan presentator Paul Jochemsz en interviewer Cock Jue, aan de analisten Joop Brand, Bram Marbus, Kees Zethof en Pieter Vink, aan Wim Siemerink (schrijver van bijgevoegd artikel) en aan Cees Geuze (voor het verzorgen van de website www.sparta-bollenstreek.nl).

Op bovengenoemde website zijn foto’s van onze Noordwijk – Sparta avond, gemaakt door Michael Macdonald, te zien.

De volgende activiteit van het “Sparta Genootschap Bollenstreek en Ommelanden” zal zijn:

Het -op een vrijdagavond- bekijken van een uitwedstrijd van Sparta Rotterdam op een groot tv scherm in een Noordwijkse horeca gelegenheid, waarbij voormalig Sparta spitsspeler Bram Marbus zal vertellen over zijn rijke ervaringen rond het Kasteel. Ook clubicoon Leendert de Goeij is genegen om daarover te vertellen.

Groet van Hans
Berghaas @ casema.nl